Een greep uit onze integraties

Meer nodig? Wij zijn altijd enthousiast om ons aanbod uit te breiden.

eventree_integraties_pay

Pay.nl

Elke betaling wordt veilig en snel verwerkt door onze partner Pay. Op deze manier is betalen mogelijk via: iDEAL, PayPal, SOFORT, Visa Mastercard, Maestro, MisterCash / Bancontact & Apple Pay

eventree_integraties_mollie(1)

Mollie

Mocht het gebeuren dat er een storing in het betaalverkeer is, wordt er automatisch overgeschakeld naar Mollie. Zo kunnen jouw gasten te allen tijde tickets bestellen.

eventree_integraties_facebook_login

Facebook Login

Laat gasten inloggen via Facebook om tickets te kopen bij Eventree. Gemakkelijk en snel.
eventree_marketree_marketing

Marketree

Verkoop sneller, eerder en meer tickets door Marketree. Onze Social Media experts helpen jou van begin tot eind.

eventree_integraties_google_tag_manager(1)

Google Tag Manager

Google Tag Manager is een tagbeheersysteem waarmee jij snel en eenvoudig trackingcodes en gerelateerde codefragmenten op jouw website of in jouw mobiele apps kunt updaten. Zodra een klein stukje Tag Manager-code aan jouw project is toegevoegd, kun jij veilig en eenvoudig tagconfiguraties voor analyse en meting implementeren vanuit een web-gebruikersinterface.

vlz

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kan een webmaster eventuele reclamecampagnes uitzetten of delen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker..

eventree_integraties_google_ads

Google Ads

Google Ads is het online-advertentieprogramma van Google waarmee je online reclame kunt maken via zoekcampagnes, bannercampagnes, videocampagnes, shopping-campagnes en app-campagnes.

eventree_integraties_facebook_login

Facebook Ads

Facebook-advertenties kunnen zo eenvoudig of complex zijn als je wilt. Maak campagnes en voer deze uit via eenvoudige self-servicehulpmiddelen en houd de prestaties bij via begrijpelijke rapporten. Meer dan twee miljard mensen maken maandelijks gebruik van Facebook. Koppel je doelgroep met de kaartverkoop van Eventree.

eventree_integraties_inboxify

Inboxify

E-mailmarketing voor een eerlijke prijs Verstuur je nieuwsbrief gratis met het starterspakket of verstuur vrijwel onbeperkt met het basispakket. Verstuur nieuwsbrieven met deze mailservice van eigen bodem.

eventree_integraties_mailchimp

Mailchimp

Verstuur mail campagnes en maak gebruik van hun gigantische marketing platform. Koppel met Eventree de juiste mensen en bereik diegene die je wilt bereiken.

eventree_integraties_ticketswap

Ticketswap

Laat bezoekers veilig en gemakkelijk hun tickets omruilen/verkopen zonder toekomst van jou als organisator.

Header-e1538151782912

Contact via Facebook Messenger

Laat mensen vanaf het begin vragen stellen via Facebook Messenger. Koppel jouw pagina aan Eventree.

eventree_whatsapp_chat_organisatoren

Contact via Whatsapp

Kies ervoor om van af het begin betrokken te zijn bij het evenement door contact mogelijk te maken via Whatsapp

zapier-logo-png-transparent

Zapier

Integreer al jouw webtoepassingen in 1 dashboard.